HOTEL CARAIMAN MAMAIA

Vacanta familiei tale!

Caraiman Mamaia este situat la doar 100 de metri de Lacul Siutghiol si la 200 de metri de plaja de nisip pe malul Marii Negre si ofera camere cu aer conditionat, cu balcon, un restaurant traditional romanesc cu terasa si o receptie cu program nonstop. Acest hotel de 3 stele ofera camere mobilate practic, cu televizor, minibar si baie privata. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit in toate zonele publice si in camere.

Copiii se pot distra in locul de joaca de la Caraiman. Statiunea Mamaia ofera diverse oportunitati pentru inotatori, excursionisti si biciclisti. Hotelul Caraiman ofera parcare gratuita in limita locurilor disponibile.

Centrul istoric din Constanta se afla la 3 km. Parcul acvatic Aqua Magic Park este la 3 km, iar Delfinariul este la 7 km de proprietate. Gara Constanta se afla la 13 km.

0
Camere Twin
0
Camere Double
0
Camere King
0
Apartamente

Camere Twin

Cele 50 de camere 2 paturi separate sunt dispuse pe toate etajele si au vederea la lac. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, balcon, cablu – TV, frigider.

Camere Double

Cele 25 de camere cu pat matrimonial sunt dispuse pe toate etajele si au vederea la lac. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, balcon, cablu – TV, frigider.

Camere King

Cele 20 de camere cu pat matrimonial sunt dispuse pe toate etajele si au vederea la lac. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, balcon, cablu – TV, frigider.

Apartamente

Cele 4 apartamente cu pat matrimonial sunt dispuse pe toate etajele si au vederea la lac. Apartamentele sunt dotate cu aer conditionat, balcon, cablu – TV, frigider.

Sali de conferinta

Complex Voila Caraiman detine mai multe sali de conferinta cu o capacitate de pana la 600 de persoane.

DATE DE CONTACT

Hotel Caraiman
Mamaia Constanta, Bulevardul Mamaia

Tel 1: 0751 022 293
Tel 2: 0747 060 561
Tel. receptie non-stop: 0756 111 138

Email: office@caraimanmamaia.ro
Web: www.caraimanmamaia.ro

Vom raspunde apelurilor dvs de luni pana vineri in intervalul 09.00 – 19.00.

REZERVARI

GALERIE FOTO