CABANA TREI BRAZI PREDEAL

In mijlocul muntilor!

Cabana Trei Brazi, o locatie uluitoare, in mijlocul naturii, ce ofera privelisti memorabile, este situata la poalele Masivului Postavarul, pe culmea „Morarului”, la o altitudine de 1128 m, intr-o zona impadurita si ferita de forfota specifica mediului urban. La o distanta de doar 10 minute fata de centrul statiunii Predeal si la 40 km fata de Poiana Brasov si Bran, imbinam calitatea benefica a aerului puternic ozonat al padurilor cu calitatea de exceptie a confortului oferit.

Camerele luminoase, cu vedere la natura inconjuratoare, patul imbietor la odihna si serviciile impecabile de curatenie alcatuiesc un sejur confortabil si relaxant.

Restaurantul Cabana Trei Brazi reda traditia si atmosfera tipic romaneasca, cu bucate alese, gatite de bucatari priceputi, toate servite ireprosabil in vesela taraneasca de lut. Restaurantul dispune de o terasa generoasa si nu ar fi complet fara crama ce te poarta in vremuri de odinioara, un loc intim decorat in stil pur traditional, perfect pentru a organiza petreceri intre prieteni, zile onomastice, botezuri, dar si evenimente corporate.

Toti clientii nostri beneficiaza de Wi-Fi gratuit, in camera, in restaurant, pe terasa, in crama cat si de parcare privata gratuita.

Cabana Trei Brazi dispune de 21 de spatii de cazare si o capacitate de 42 locuri:
– 11 apartamente mici, 4 apartamente mari si 6 camere duble, digital safe, cable/satellite TV, internet access, restaurant Cabana Trei Brazi cu specific romanesc cu capacitatea de 120 de locuri, terasa cu o capacitate de 120 locuri, service bar, crama cu o capacitate de 20 de locuri, acces gratuit la internet.

0
Locuri de cazare
0
Apartamente mici
0
Apartamente mari
0
Camere Double

Camera Double

Confortabila, ideala pentru relaxare, camera dubla matrimoniala cu suprafata de 14mp are tot ce aveti nevoie: pat confortabil, internet, TV cu toate canalele importante si o baie proprie. Unele camera duble au si balcon.

Apartament Standard

Functional, Confortabil, ideal pentru lucru sau relaxare, apartamentul iti pune la dispozitie un dormitor matrimonial, un spatiu de relaxare alaturi de cei dragi, internet, TV cu toate canalele importante si o baie proprie. Unele apartamente au si balcon.

Apartament Superior

Apartamentul superior te rasfata, are peste 64 mp si iti pune la dispozitie un dormitor matrimonial, un spatiu generos de relaxare alaturi de cei dragi, TV cu toate canalele importante si o baie proprie. Unele apartamente superioare au si balcon.

Restaurant

Restaurant cu specific romanesc in Predeal, la Cabana Trei Brazi. Restaurantul Cabana Trei Brazi reda traditia si atmosfera tipic romaneasca, cu bucate alese, gatite de bucatari priceputi, toate servite ireprosabil in vesela taraneasca de lut.

DATE DE CONTACT

Cabana Trei Brazi
Str. Trei Brazi, Predeal, jud. Brasov

Tel.: +40 753 057 057
Email: info@voila.com.ro

Facebook: https://www.facebook.com/cabanatreibrazivoila/

REZERVARI

GALERIE FOTO