VOILA INN CONSTANTA

Situat la doar 100 de metri de Piata Ovidiu, centrul istoric al orasului Constanta, si la o distanta de 200 de metri de Plaja Modern, locatia Voila INN este perfecta pentru turisti.

Voila INN a fost inaugurat in luna iulie 2006, avand o capacitate de 30 de locuri, locatia ofera turistului liniste, deconectare si servicii de cea mai buna calitate, asigurate de catre un personal cu inalta pregatire profesionala, fie ca veniti in interes de serviciu, la intalniri de afaceri sau in vacanta.

– Alegeti dintre 15 camere confortabile si complet echipate, unele oferind chiar si o cada spa, situate ideal pentru a va relaxa dupa o zi aglomerata in acest oras dinamic.
– Prin ospitalitatea si calitatea serviciilor oferite de locatia Voila INN a ramas in inimile multora dintre cei care i-au trecut pragul. Locatia pune la dispozitia turistilor 15 camere.
– Camera Single, Camera Twin, Camera Dubla, Camera Dubla S, Camera Tripla, Junior Suite.

Hotel Voila Constanta
0
Camere cochete
0
Distanta (m) Plaja Modern
0
Distanta (m) pana la Piata Ovidiu

Facilitati generale

Receptie 24 de ore, salon mic dejun, bar, terasa si gradina, mic dejun inclus, zona pentru fumatori, camere nefumatori.

Servicii

Mic dejun, Jacuzzi, internet gratuit Wi-Fi.

Avantaje

Metode de plata flexibile: numerar (Lei), VISA, MASTERCARD, virament bancar – parcarea hotelului este gratuita, in limita locurilor disponibile – acces gratuit la internet. Acceptam toate tipurile de tichete de vacanta.

DATE DE CONTACT

Voila INN Constanta
Str. Callatis nr. 22 Constanta 900744

Tel.: +40 753 057 057
Email: info@voila.com.ro

Facebook: https://www.facebook.com/VoilaInnConstanta

REZERVARI

GALERIE FOTO