HOTEL BELVEDERE PREDEAL

Vacanta la inaltime

Amplasat intr-un cadru natural privilegiat, inconjurat de privelistea unica a Muntilor Bucegi, Postavarul si Piatra Mare, Hotel Belvedere este gazda ospitaliera in orice anotimp.

Construit in anul 1974, hotelul a fost dat in folosinta sub denumirea de Hotel Cioplea si a creat o traditie in turismul montan de pe Valea Prahovei.

Dupa ani si ani, pastrand aceleasi standarde cunoscute, hotelul a renascut in 2003 cu o noua infatisare, cu acelasi renume si un nou nume: „Belvedere”.

Hotel Belvedere*** este unul din hotelurile cu cea mai impresionanta panorama din Predeal. Hotel cu capacitate mare de cazare, cu un ridicat grad de confort ceea ce ii ofera calitatea de un hotel select, obtinand astfel cele mai deosedite aprecieri din partea oaspetiilor atat din tara cat si din strainatate.

Restaurantul renovat si modernizat, dispune de un <<Salon Clasic>>, cu un cadru elegant avand o capacitate maxima de 200 locuri si de un <<Salon Modern>> cu o capacitate maxima de 80 locuri unde se pot organiza petreceri private.

0
Camere Twin
0
Camere Double
0
Garsoniere
0
Apartamente

Sali de conferinta

Hotel Belvedere poate gazdui diverse tipuri de evenimente: seminarii de afaceri, training-uri, intalniri corporate, coferinte de presa, etc. Echipa noastra de vanzari va sta la dispozitie pentru a va contura cele mai reusite evenimente.

Facilitati sali de conferinta

Videoproiector, flip chart, coffee break, wi-fi

DATE DE CONTACT

Hotel Belvedere Predeal
Bd. Libertatii nr. 102, Predeal, Romania

Tel.: +40 753 057 057
Email: info@voila.com.ro

Facebook: https://www.facebook.com/hotelbelvedere.ro/

REZERVARI

GALERIE FOTO